HTML

ki kopog?

csak ° úgy ° ez ° az ° innen ° onnan ° irka ° firka ° szín ° forma ° kép ° szó ° tőletek ° rólatok ° világról ° rólam ° és a kacsákról

Friss topikok

  • Panki: :DDDD A humorérzéke a réégi:))))))))))))))) A kávézóba el kell vinned:)Gyönyörü (2009.12.01. 19:16) bor, mámor, provence
  • Panki: :DDDDD Én totál azt hittem h pasikat akar simogatni, ez a Beja Asszony) (2009.09.06. 16:30) csajok beszélgetnek
  • Panki: OK! Irj majd esit Mivanmáá?? (2009.06.23. 17:10) 0 nap
  • Panki: Timi! Nagyon sokat jársza fejembe és nagyon drukkolok! Célegyenes (2009.06.21. 21:53) 2 nap
  • Panki: nem.nem vagyok. (2009.06.18. 14:26) 5 nap

Linkblog

al pacino - életem

2009.10.10. 23:49 °×°

Félt valaha a nőktől?

Egész életemben.

Miért?

Egy férfi bizonyos értelemben függhet egy nőtől, de soha nem adhatja oda magát teljesen; ez nem tisztességes sem vele, sem a nővel szemben. Nehéz ezt belátni, mert az ember az első nőt az életében, az anyját tiszta szívből, igazán szereti, és teljesen átadja magát ennek a szeretetnek. Egy anya azonban soha nem is hagyja el.

 

Ez úgy hangzik, mintha már készen állna a házasságra.

Sokat jelentene nekem, ha lenne egy központi dolog az életemben. Olyasvalami, ami biztos és mindig jelen van. Amire mindig számíthat az ember, és ami kiszámítható. Meryl Streep is férjhez ment végül. És megváltozott tőle: sokkal erősebb lett. Nagyra becsülöm ezért.

Tehát a család gyere fontosabb önnek?

Igen. Az ember lassan megérti, hol a helye a családnak az életében. Ha túl sok időt tölt együtt a családjával, az csak tettetett elkötelezettség, és nagy bajok forrása lehet.

 

Miért elkeseredett?

Nem tudom. Talán a keserűség oka maga az a felismerés, hogy egyirányú az utunk az életben. Ülök az autóban, kinézek, látom az embereket az utcán, és azt gondolom, hogy úgy festenek, akik nem úgy szeretnének élni, ahogy élnek. A drogokhoz, az alkoholhoz vagy valami máshoz nyúlnak, hogy máshol lehessenek. Akárhol, csak ne itt. Teljesen érthető.

Szólj hozzá!

Címkék: napi idezet

A bejegyzés trackback címe:

https://kikopog.blog.hu/api/trackback/id/tr491441588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása